Activiteiten op Vlieland

Fietsverhuur op Vlieland

Tip van het Posthuys

Wist je dat

Paal 50 een hele leuke eilandproeverij to go organiseert? Stap op de fiets, ontvang een tas vol lekkers en ga op pad! Door middel van puzzels of een GPS kom je op de mooiste plekken van Vlieland en is het tijd om een heerlijke Vlielandse lekkernij uit de tas te halen. Echt genieten!

Vlieland activiteiten

Vlieland ontdekken op de fiets

Om Vlieland goed te ontdekken kunt u het beste de fiets pakken. In het dorp zitten meerdere fietsverhuurders. U kunt ervoor kiezen om bij de boot uw bagage naar het hotel te laten vervoeren, zo heeft u de handen vrij en kunt u in het dorp een fiets huren. Zo maakt u direct een mooie fietstocht langs het wad om bij het hotel te komen.

Wilt u liever eerst naar het hotel en later een fiets huren? Dat is mogelijk. Bij het Posthuys is het mogelijk om fietsten te huren bij de receptie vanaf 28 april t/m 30 september. Zo kunt u op ieder gewenst moment een fiets huren. Zo kunt u op ieder gewenst moment een fiets huren. 

Ideaal is dat u deze fiets ook weer in het dorp kunt inleveren, zo kunt u nog een fietstocht maken richting de boot. Of heeft u na het diner toch geen zin meer om naar het Posthuys te fietsen? Lever dan uw fiets in bij de fietsverhuurder en stap in onze pendelbus naar het hotel. De volgende dag staat bij het hotel weer een fiets voor u klaar!

Komt u vanaf Texel? Reserveer uw fiets dan van tevoren via onderstaande knop. Kies bij filiaal “bootje Texel” en we zorgen dat ze bij het Posthuys voor u klaar staan! 

Vlieland op de fiets

Fiets reserveren

U reserveert de fietsen gemakkelijk tijdens het boeken van uw overnachting.

18749

Wij werken nog aan een nieuw reserveringssysteem, waardoor een kamer boeken online nog niet mogelijk is. Een kamer reserveren kan momenteel via de mail info@posthuysvlieland.nl of door te bellen naar 06 11 20 65 87