Algemene hotelinformatie

Overnachten in het Posthuys

Over het Hotel

Welkom bij hotel het Posthuys op Vlieland

Het hotel heeft een unieke locatie aan de westkant van het eiland, omgeven door groen, zee, strand en rust. Het hotel beschikt over 14 kamers.

Handige informatie

Meer over het hotel

Receptie
Onze receptie is geopend tussen 09:00 – 11:00 & 15:00 – 17:00 uur. Buiten deze tijden kunt u ons altijd telefonisch bereiken tussen 07:00 – 23:00 uur. 

Uitchecken is mogelijk tot 10:30 uur, een late-check out is mogelijk indien beschikbaar en tegen betaling, u kunt dan tot 15:00 uur op de kamer verblijven.

Inchecken is mogelijk vanaf 16:00 uur. Eerder bent u natuurlijk al van harte welkom, maar kunnen wij niet garanderen dat uw kamer al klaar is. U mag altijd plaatsnemen in ons restaurant.

Wilt u na 17:00 uur inchecken? Meld dit van tevoren bij uw reservering of via de mail aan ons door.

Handige informatie

Meer over je verblijf

Ontbijt

Iedere dag staat het ontbijt voor u klaar tussen 08:30 – 10:00 uur in het restaurant.

Bagagevervoer

U kunt gratis gebruik maken van de bagageservice op het eiland.

Internet en televisie

Op iedere hotelkamer is een televisie en WIFi beschikbaar.

Huisdieren

Huisdieren zijn in het hotel niet toegestaan. In het restaurant zijn huisdieren van harte welkom.

Posthuys geschiedenis

Posthuys Vlieland

In het Westen van Vlieland is het Posthuys gevestigd. Het Posthuys is een historisch pand wat in het verleden diende als onmisbare schakel in de postroute Amsterdam- Texel- Vlieland- Terschelling. Momenteel is het Posthuys een prachtige locatie waar u kunt overnachten, lunchen en dineren. In het pand zijn pilaren te zien van het oorspronkelijke pand, deze zijn intact gelaten en daardoor in verschillende kamers te zien.

18749

Wij werken nog aan een nieuw reserveringssysteem, waardoor een kamer boeken online nog niet mogelijk is. Een kamer reserveren kan momenteel via de mail info@posthuysvlieland.nl of door te bellen naar 06 11 20 65 87