neem contact op

Contact met het Posthuys

Het Posthuys Vlieland

Adresgegevens

Posthuys Vlieland B.V.
Postweg 4, 8899 BZ Vlieland

Telefoonnummer: 06 – 11 20 65 87
Emailadres: info@posthuysvlieland.nl

Posthuys Vlieland

Openingstijden receptie

Onze receptie is op de volgende tijden geopend
Van 09:00 – 11:00 uur
Van 15:00 – 17:00 uur
Heeft u toch een vraag of wilt u op een ander tijdstip
inchecken? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Openingstijden Restaurant

Ontbijt : van 08:30 – 10:00 uur
Lunch : van 11:00 – 17:00 uur
Borrel : van 11:00 – 22:00 uur
Diner : van 17:00 – 22:00 uur

Posthuys Vlieland

Neem direct contact met ons op!

Route en vervoer

Vervoer naar Harlingen

Om op Vlieland te komen vertrekt er een boot vanuit de haven van Harlingen. Harlingen is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan kunt u uw auto het gemakkelijkst parkeren op parkeerterrein ‘Tsjerk Hiddes’. Vanuit hier vertrekt er een pendelbus naar de terminal van Rederij Doeksen. Komt u met de trein? Vanaf Leeuwarden vertrekt de trein met eindpunt Harlingen Haven. Hier stapt u uit en is het nog enkele minuten wandelen naar de terminal van Rederij Doeksen.

Route en vervoer

De boot naar Vlieland

Via Rederij Doeksen boekt u uw tickets voor de veer- en sneldienst naar Vlieland. De actuele tijden van de afvaarten vindt u ook op hun website. Wilt u liever een privé overtocht naar Vlieland of een kortere overtocht dan de veerdienst? Kies dan voor een watertaxi.

Route en vervoer

Vervoer op Vlieland

Vlieland is autoluw en dat betekent dat u uw eigen auto niet mee mag nemen naar het eiland. Maar niet getreurd, op Vlieland hebben we voldoende alternatieven om het eiland te ontdekken.

Onze pendelbus

Onze pendelbus rijdt in de avond tussen het dorp en het Posthuys. Dinergasten mogen gratis gebruik maken van deze service. Zo hoeft u na het diner bij het Posthuys niet nog op de fiets terug naar het dorp.

De bus

Arriva zorgt voor het openbaar vervoer op Vlieland. Vanaf de boot kunt u gebruik maken van de bus om overal op Vlieland te komen. De bus gaat ook naar het Posthuys. Via 9292 ziet u de vertrektijden van de bus.

Taxi

Op Vlieland is het ook mogelijk om de taxi te reserveren. Dit kan gemakkelijk door te bellen naar 0562 451222. Bij de receptie kunnen wij ook altijd de taxi voor u reserveren.

Fiets of te voet

Ontdek Vlieland met de fiets of te voet! Geniet van een route door het bos, door de duinen en langs het wad. Zo zie je alles van het eiland!

 

Bagagevervoer

U kunt gratis gebruik maken van de bagageservice bij aankomst op Vlieland. De bagagevervoerder staat klaar wanneer u van de boot afkomt.

Ook op de dag van vertrek is het mogelijk om uw bagage kosteloos naar de boot te laten vervoeren. 

18749

Wij werken nog aan een nieuw reserveringssysteem, waardoor een kamer boeken online nog niet mogelijk is. Een kamer reserveren kan momenteel via de mail info@posthuysvlieland.nl of door te bellen naar 06 11 20 65 87